Concluzii

     Avantaje și dezavantaje

Dezvoltarea inteligenței artificiale(IA) atrage asupra ei, fără îndoială, multe avantaje însă oare sunt și ceva dezavantaje?

Pro

Contra

Scurta concluzie

Pentru sectorul de tranzactii si investitii din viitor, rolul inteligentei artificiale si noua tehnologie 5G vor schimba categoric lucrurile in bine si ar putea mari cifrele de afaceri ale companiilor, cu un efort mult mai putin sustinut.

Eficienta va creste, la fel si nivelul salariilor angajatilor unei astfel de companii. Sau, dupa caz, ale comerciantilor care practica astfel de tranzactii la nivel individual.

Foarte probabil, acest sector va deveni in curand destul de important si in Romania. Mai nou modalitatile de tranzactionare pe baza criptomonedelor s-au inmultit la fel si interesul romanilor. Chiar daca pare doar un subiect fierbinte, „de moment” pentru piata de la noi, acesta va deveni aproape sigur unul important pe viitor.

Cota de interes este in crestere, atat la nivel de investitori individuali, cat si la nivel de investitori institutionali, astfel ca ne asteptam la o evolutie categorica in acest sector si in Romania.