viitorul...

Doar câțiva ani în urmă, ar fi părut improbabil să se presupună că o bucată de tehnologie ar putea să înțeleagă rapid și cu exactitate cea ce vormbim,în ce limba vorbim și sa poata să traducă in alta limbă.
În ultimii ani, mai multe personalități din domeniile tehnologiei și științei au făcut publice niște ipoteze îngrijorătoare referitoare la evoluția inteligenței artificiale. Elon Musk, Stephen Hawking și Bill Gates sunt doar câteva nume care ne-au avertizat că evoluția nesupravegheată atent a inteligenței artificiale va fi în defavoarea omenirii.
Prea puțini se așteptau însă ca Vladimir Putin, președintele Rusiei să facă afirmații pe un ton la fel de îngrijorător.
„Viitorul aparține inteligenței artificiale”, a afirmat Putin în cadrul unui forum pentru orientare în carieră destinat studenților. În opinia liderului de la Kremlin, cine va reuși să domine acest domeniu va conduce lumea.
Inteligența artificială (AI) are potențialul de a îmbunătăți productivitatea, eficiența și acuratețea într-o organizație-dar este acest lucru în întregime benefic? Mulți se tem că creșterea IA va duce la mașini și roboți care vor înlocui lucrătorii umani.
Multe organizații încep deja să vadă capacitățile incredibile ale IA, folosind aceste avantaje pentru a îmbunătăți inteligența umană și pentru a obține valoare reală din datele lor.